Bedrukt beton voor de zakelijke klant

Maatwerk reclameproducten van geprint beton of andere materialen

Reseller worden?

  • Bestel jouw foto op beton, hout en staal met één account en een aantrekkelijke korting
  • Wij kunnen binnen 24 uur leveren 
  • Bewezen kwaliteit 
  • Jouw bestellingen worden blanco verstuurd
  • Betaal je facturen achteraf

Meld je aan als reseller

Ook voor grote projecten

Alles is maatwerk, maar we kunnen ook grote producties aan

Alle (shop)bestellingen zijn maatwerk, elk paneel wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast kunnen wij ook de complete begeleiding en productie voor de zakelijke klant verzorgen. 

Wij denken graag met je mee

Projecten kunnen wij echter niet via onze website begeleiden, hiervoor is telefonisch of persoonlijk contact een vereiste. We denken graag vanaf de conceptfase al met je mee om materiaalkeuzes te bepalen.

Indien je met een speciaal vraagstuk zit waar beton (eventueel in combinatie met metaal of hout) beprint moet worden, ben je van harte welkom op ons kantoor om de mogelijkheden te komen bespreken.

Neem contact op

Betonnen brandingblokjes

Presenteer je merk met beton 

BetonPrint maakt leuke specials voor de zakelijke markt. Een voorbeeld hiervan is het presentatiemateriaal dat wij mochten maken voor het gloednieuwe brillenmerk Helden Optical. Deze brandingblokjes van beton worden gebruikt in de winkels om naast de brillen in de etalage te zetten. 
 

Heb je een speciaal verzoek of een te gek idee?

Naast dat wij printen op beton, printen wij ook op metaal, hout en nog meer bijzondere materialen. We houden van uitdagingen en unieke producten, zoals geprinte tafelbladen en een flexibele inspiratiewand. Heb je een speciaal printverzoek? Onze productspecialist denkt graag met jouw mee.

Voor specials willen we graag met jou in overleg over de eventuele mogelijkheden van jouw project. Ons doel is altijd: een unieke indruk maken

Neem contact op