Word reseller van BetonPrint

Verkoop foto's op beton aan jouw klanten

Ik wil reseller worden

Met een KvK kan elke fotograaf een reseller worden 

Om een reseller account aan te maken, hebben wij de volgende gegevens van jou nodig:

  • BTW nummer
  • KvK nummer
  • IBAN nummer
  • Telefoonnummer en adresgegevens 

Wij kunnen een account voor je maken, wanneer je deze gegevens aan ons hebt doorgegeven. De inloggegevens van jouw reseller account zul je dan ontvangen per mail. De korting die bij een reseller account hoort, wordt automatisch verrekend in het winkelwagentje. 

Meld je nu aan

Bestel foto's op drie verschillende materialen

3 specialisten met 1 aanspreekpunt

Als reseller van Betonprint kun je natuurlijk foto's op beton bestellen, maar ook op metaal en hout. Met één reseller account kun je op al deze webshops foto's geprint op onze speciale materialen bestellen. Je hoeft dus maar één reselleraccount aan te vragen om Betonprints, Steelprints en Timberprints te bestellen.

Heb je al een reselleraccount?

Wanneer je al een reseller account van één van deze drie hebt, kun je dit account uiteraard voor alle drie de webshops gebruiken. 

Het paneel direct naar de klant verzonden 

Geen zorgen over de verzending naar jouw klant 

Wij garanderen een betrouwbare levering naar jouw klant. Als fotograaf hoef jij je dus geen zorgen te maken over de verzending van jouw bestelling. De bestelling wordt in vier werkdagen rechtstreeks en whitelabel naar jouw klant verzonden.

Spoedbestellingen voor resellers

Wij bieden je ook de mogelijkheid om voor een spoedbestelling te kiezen, hierbij wordt je bestelling al binnen 24 uur verstuurd naar jouw klant. Het is heel eenvoudig: 

  1. Vraag een reselleraccount aan 
  2. Upload de foto voor jouw klant
  3. Geef het leveradres van jouw klant op
  4. Wij leveren direct naar jouw klant
  5. Jij ontvangt de orderstatus, updates en de factuur

Benieuwd wanneer jouw bestelling aan komt?

Whitelabel: Onze naam wordt niet vermeld 

Zelfs niet op het verzendlabel

Betonprint verzendt jouw foto's met een whitelabel. Op deze manier kan jouw klant niet zien dat de Betonprint bij ons wegkomt. Een bestelling met een whitelabel wordt verzonden met jouw naam en gegevens. Je bestelling wordt verzonden met een blanco verpakking, zonder ons logo.

Rechtstreeks naar jouw klant verzenden

Wanneer je kiest voor een whitelabel verzending kunnen wij je bestelling rechtstreeks naar jouw klant sturen.

Overtuig jouw klant 

Bestel een sample met je eigen logo en/of foto 

Als reseller van Betonprint kun je een sample bestellen met een opdruk die je zelf mag kiezen. Maak een ontwerp in Photoshop, inDesign of Illustrator met een formaat van 20x20 cm met 5 mm marge rondom. Voor de aanvraag van een sample en meer informatie kun je mailen naar vragen@panelprint.nl

Het sample pakket van Betonprint bevat:

Een foto op beton zien = verkopen

Bestel een demopaneel voor jouw showroom met extra korting

Het is ook mogelijk om een demopaneel te bestellen met een eigen foto. Met een demopaneel kun je pas echt zien hoe een foto op beton eruit ziet. Het formaat van jouw demopaneel mag je zelf kiezen. 

Wil je een demopaneel bestellen?

Een demopaneel kun je aanvragen via vragen@panelprint.nl. Je kunt hiervoor zelf een foto aanleveren. Een demopaneel mag één keer besteld worden. 

Reseller in België of Luxemburg?

Plaats bestellingen zonder BTW 

Ook als jouw bedrijf is gevestigd in België kun je je aanmelden voor een reselleraccount. Je geniet van dezelfde voorwaarden als een Nederlandse reseller: een aantrekkelijke korting en een rechtstreekse whitelabel verzending naar de klant. 

Als Belgische reseller kun je BTW-vrij bestellingen bij ons plaatsen, hiervoor heb je wel een geldig BTW-nummer nodig. 

Check jouw BTW-nr

Profiteer van korting

Als reseller ontvang je een aantrekkelijke korting 

Als reseller van Betonprint geniet je naast het bestelgemak en de snelle levering van een aantrekkelijke reseller korting. Hierdoor heb je een goede marge en geen zorgen over de levering en de productie van jouw product. 

Meld je nu aan