Over ons

Wij printen jouw foto op beton!

PanelPrint personeel

Onze passie

Bij BetonPrint hebben we een passie voor printen. We willen ervoor zorgen dat jij net zo enthousiast wordt over BetonPrint als wij dat zijn. Dit doen we door op zoek te gaan naar nieuwe materialen die jou en ons een wow-gevoel geven. We proberen je elke keer weer te verassen met jouw foto geprint op de allermooiste materialen.

Dé specialist in het printen op speciale materialen

In 2010 waren we op zoek naar een manier om bouwborden sneller te leveren en te printen. In onze zoektocht kwamen we hout tegen. Hierdoor is Timberprint ontstaan, het bedrijf waar BetonPrint onderdeel van is. Inmiddels zijn we dé specialist op het gebied van foto’s printen op metaal en hout en andere speciale materialen. We kregen voor TimberPrint niet voor niets de titel ‘Beste startende webwinkel van Nederland’ van de Thuiswinkelorganisatie! In 2017 is onze bedrijfsnaam veranderd naar PanelPrint.

Speciaal op maat

Bij BetonPrint maken we alle foto’s op beton speciaal op maat, precies zoals jij dat wilt. We controleren jouw paneel altijd zorgvuldig zodat deze jou ook een wow-gevoel geeft. Daarnaast is de prijs die je ziet de prijs die je betaald, geen cent meer! Bij ons bestel jij je BetonPrint veilig en snel, sinds 2013 hebben we het certificaat Thuiswinkel Waarborg en komen we elk jaar weer succesvol door deze test!

De deur staat altijd open

Als je vragen of klachten hebt kun je altijd bij ons terecht. We willen graag weten wat jij van jouw BetonPrint, SteelPrint of TimberPrint vindt en hoe we jou verder kunnen helpen met jouw foto op beton, metaal en hout. Je kan ons mailen, bellen of WhatsAppen. De deur van ons kantoor in Nieuwleusen staat op werkdagen altijd voor je open!

Toch op zoek naar iets anders?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe materialen en zitten vol met nieuwe ideeën. Wil je toch liever een foto op hout, metaal of een ander speciaal materiaal? Neem dan eens een kijkje op TimberPrintSteelprint of PanelPrint.