Hoe bestel ik een BetonPrint?

Bestel gemakkelijk een foto op beton!

Stap 1: Kies Beton 

Wanneer je een bestelling gaat plaatsen wordt er automatisch gekozen voor Beton van 17 mm dik. 
Wij gebruiken beton dat 50% lichter is dan regulier beton. Hierdoor is het makkelijker om op te hangen!

Stap 2: Kies een formaat 

Wanneer je er voor gaat kiezen om een BetonPrint aan de wand gaat hangen, is het belangrijk om een passend formaat voor je paneel te kiezen. Je kunt zelf bepalen hoe groot je je foto aan de wand wilt hebben. Doormiddel van de + en - functie in de editor kun je zelf het formaat bepalen. Hiermee kun je je BetonPrint met 5 á 10 cm vergroten of verkleinen. 

Stap 3: Kies een foto 

Kies je mooiste foto uit voor je BetonPrint. Je kunt deze foto gemakkelijk uploaden in de editor. Het is mogelijk om de kwaliteit van de foto te controleren met de kwaliteit-indicator. Wij raden je aan om een foto met een hoge resolutie te gebruiken zodat je BetonPrint zo mooi mogelijk wordt! Je kunt ook zelf de foto bewerken.

Geef akkoord 

Na het bekijken en akkoord geven van het drukvoorbeeld, komt jouw foto op beton in het winkelwagentje. Je kunt nu je bestelling afronden! 

Stap 4: Levertijd

Heb je een BetonPrint bestelt en ben je benieuwd naar de levertijd van onze producten? Als je een bestelling plaatst gaan wij met je bestelling aan de slag. Via de mail houden wij je op de hoogte van je bestelling. Met je track & trace nummer kun je je bestelling volgen. 

Spoedlevering?

Je kunt kiezen tussen twee soorten levering: een spoed- en normale bestelling. Een spoed bestelling die voor 12:00 is bestelt ontvang je de volgende dag in huis. Een normale levering versturen we binnen 4 werkdagen. 

Stap 5: Kies je afleveradres

Wanneer je jouw BetonPrint thuis afgeleverd wilt hebben, kies dan voor de optie: "zelfde als factuuradres".
Wil je jouw paneel laten afleveren op een ander adres (bijv. op je werk, buren etc.), dat kan! Onder het kopje verzending kies je dan voor de optie : Anders,nl. Op deze manier kun je zelf kiezen waar je jouw paneel laat afleveren. 

Stap 6: Kies een betaalwijze 

Je kunt makkelijk en veilig bestellen en betalen bij BetonPrint. Kies een betaalwijze waar jij je fijn bij voelt. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Bij deze betaalwijze ontvang je een factuur nadat je je Betonprint in huis hebt. Wanneer onze administratie je bestelling heeft verwerkt ontvang je een factuur in de mail.

Wanneer je het hele stappenplan hebt doorgelopen, is je bestelling afgerond en zul je je BetonPrint thuis ontvangen. Wij wensen je alvast veel plezier met je BetonPrint!